Vi har i våra artiklar om black jack och roulette flertalet gå nger nämnt att dessa spel är ryggraden i varje casino tillsammans med slots. Vad är då dessa mystiska slots? Det är helt enkelt maskiner man kan spela på . Slots började oerhört enkelt med att bestå av en rad med tre symboler men numer finns det otroligt må nga slots och nästan alla bestå r av tre stycken rader med fem symboler i varje.

Slots kan spelas på oerhört må nga sätt. Först och främst kan man välja hur må nga insatslinjer man vill satsa på . Det finns slots som endast har en insatslinje medan det finns slots som har upp till 50 stycken olika insatslinjer. Det är dock vanligast att man har mellan 20 och 30 linjer som max att välja på . När man till sist har valt hur må nga linjer man vill spela kan man också välja hur mycket man vill dessa linjer ska vara värda. När detta är valt är det bara att börja snurra. Ju högre man satsar desto mer kan man naturligtvis vinna. Ofta vinner man stort om man lyckas få fem likadana symboler i rad nå gonstans.

Speciella symboler

Nästan varje modern slots är väldigt genomtänkt. Om det är en maskin med till exempel sex and the city tema kan kanske symbolerna vara skor, handväskor och champagne. Om temat istället skulle vara star wars skulle symbolerna säkerligen istället vara ljussvärd, rymdskepp och Darth Vader. Dessutom har varje modern slot musik speciellt gjord för spelet för att göra upplevelsen så bra som möjligt. Två sorts symboler som dock finns överallt man tittar är scatter och wild. Vi börjar med att förklara wild eftersom den är enklast. En wild-symbol kan helt enkelt vara precis vad du vill det ska vara. Om du har fyra i rad av nå gon symbol och en wild som femte symbol har du helt enkelt fem i rad. Wild hjälper dig till den kombination du vill ha. Om en wild kan hjälpa dig till fler än en kombination tar den form av den symbolen som betalar mest helt enkelt. En scatter är lite svå rare att förklara. Scatter-symbolerna behöver aldrig vara i rad. Reglerna för en scatter varierar frå n slot till slot men oftast är det nå got liknande att du må ste få 2 eller 3 scatter vart som helst så vinner du gratis rundor. Ibland multipliceras din vinst också med en konstant. Notera att en wild aldrig kan ta form av en scatter. En wild, eller joker på ren svenska, kan bara ta form av en vanlig symbol.


Warning: readfile(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/bingogui/public_html/slots/index.php on line 26

Warning: readfile(http://www.bingo-guide.se//menu.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/bingogui/public_html/slots/index.php on line 26