Som nytt bingorrum på marknaden så har Foxy Bingo må nga konkurrenter att stå mot, Foxy Bingo verkar rikta sig in på den yngre marknaden och nuvarande generationen för att få dem intresserade av Bingo. Foxy Bingo hå ller på att skapa en liten community där du kan bå de tjäna pengar och finna nya vänner eller sällskap i chatten – för handlar inte Bingo i slutändan om gemenskap? Så hur hå ller Foxy Bingo må ttet då ? Vi tar upp Foxy Bingo i denna recension där du få r mer information om Foxy Bingo, folket på sidan och spelen.

Foxy Bingo

 

Foxy Bingo – Sidan

Foxy Bingo är en lättnavigerad bingosida med massor av olika spel och information. Vi gillade inte designen som verkade lite för färgglad och kan ibland kännas amatörmässig av sig. Du kan lätt hitta till olika kampanjer, information, support och till alla olika spelen som finns att ta del av på Foxy Bingo.

För det första är ju Foxy Bingo en bingosida och här finns gott om bingospel, det enda negativa vi kunde hitta med bingospelen var att dem tar så väldigt lå ng tid mellan sig. Det kan ta upp mot 10 minuter mellan varje runda och det är för mycket, spelen borde börja oftare, men detta kan ha med att göra att Foxy Bingo fortfarande är nytt och dem väntar på fler spelare.

Tyvärr så är inte vinsterna på vanliga bingospel så höga förutom när det kommer till jackpots som här finns en del att ta del av, då kan du vinna kanske runt 50 000 kronor på bingo – men annars så ligger vinsterna nå gon annanstans på Foxy Bingo. Vinsterna kan du hitta kring andra spel, här finns spel som Europeisk standard roulette och slotmaskiner, men det finns också olika skraplotter och bejeweled. Du kan vinna tusentals kronor per snurr på roulette och nästan lika mycket på slotmaskinerna, skraplotterna har fina vinster dem med och det är inte bara Bingospel som finns på Foxy Bingo. Tänk på att insatserna i andra spel förutom Bingo är baserade på pund och inte kronor, så du satsar alltså inte 10 SEK utan £10.

Desto mer du spelar desto mer få r du att spela för, gratis. Foxy Bingo erbjuder dig även lojalitetspoäng som kan tjänas in genom att bara spela på Foxy Bingo eller varva en kompis. Lojalitetspoäng förvandlas till pengar att spela för där 1000 lojalitetspoäng ger dig 10 kronor, vi tycker detta är ett utmärkt sätt att behå lla och driva in nya spelare och vi hoppas Foxy Bingo fortsätter erbjuda saker för bå de sina lojala medlemmar och nya kunder.

Foxy Bingo matchar även din första insättning upp till 2000 kronor, med andra ord får du 100% i insättningsbonus.

Foxy Bingo – Folket

På en bingosida finns en väldigt viktig ingrediens och det är folket, vilka sorters personer spelar på Foxy Bingo? Från vår erfarenhet hos Foxy Bingo är det till stor del personer i 20års åldern som spelar på Foxy Bingo, därför har Foxy Bingo en mer ungdomlig atmosfär. Chatten är livlig och även administratörerna deltar i samtalen som kan handla om nästan allt men ganska ofta om det nuvarande bingospelet eller spelade rundor av bingo.

Sammanfattning

Foxy Bingo är nya på marknaden och ni har nog börjat se deras reklamer på TV, det är tydligt vad dem är ute efter men håller dem måttet? Det är egentligen bara du som kan bestämma hur dem hå ller må ttet eftersom dem är en ny bingosida och du bestämmer vilken typ av folk som samlas där. Foxy Bingo som en sida har det man förväntar sig frå n en bingosida, massor av bingospel, jackpots, insättningsbonus och kampanjer med minispel vid sidan om där man tjänar dem riktiga pengarna. Självklart finns inte samma utbud som hos casinon när det kommer till slotmaskiner och roulette, men Foxy Bingo bjuder in dig på en trevlig upplevelse med andra människor från Sverige och en lockande insättningsbonus på 100% upp till 2000 kronor.


Warning: readfile(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/bingogui/public_html/foxy-bingo/index.php on line 34

Warning: readfile(http://www.internet-poker.se/menu.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/bingogui/public_html/foxy-bingo/index.php on line 34